Polední menu

Polední menu od 14. 10. – 18. 10. 2019

Pondělí

Kuřecí velouté s houskovými krutony 40,- / 20,- *

1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík 95,-

2. Pikantní kuřecí nudličky, hranolky 100,-

3. Grilovaná zelenina a pečený marinovaný hermelín 95,-

Úterý

Zelňačka s klobásou 40,- / 20,- *

1. Maďarský guláš, bramboráčky 95,-

2. Hovězí roštěná se šunkou a sázeným vejcem, šťouchané brambory 110,-

3. Houbové rizoto s parmazánem a máslem 95,-

Středa

Gulášová z divočáka 40,- / 20,- *

1. Hodolanská omáčka s grilovanou klobásou a chlebem 95,-

2. Steak z vepřové krkovice se slaninou a cibulkou, opékané brambory 100,-

3. Smažená cuketa, vařené brambory, tatarka 95,-

Čtvrtek

Kulajda s hřiby a bramborem 40,- / 20,- *

1. Moravské uzené, švestková omáčka, bramborový knedlík 95,-

2. Pečená treska na másle s cherry rajčaty, vařený brambor 95,-

3. Gratinovaná brokolice se sýrovou omáčkou, vařený brambor 95,-

Pátek

Zvěřinový vývar s masem a nudlemi 40,- / 20,-*

1. Kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou 95,-

2. Výpečky z kance s vařeným bramborem a Bystročickým zelím 100,-

3. Lívanečky s borůvkami a zakysanou smetanou 95,-

* Cena polévky/předkrmu k hlavnímu jídlu

Teplé a studené pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.

Jídla mohou obsahovat alergeny, seznam alergenů u obsluhy.

Rezervace

+420 777 798 987

Nedbalova 38
77900 Olomouc - Topolany

Aktuality

06.09.

ZVĚŘINOVÉ HODY ve dnech 18. – 20. října 2019

Vážení hosté, rádi bychom Vás ve dnech 18. – 20. října 2019 pozvali do Moravského Gruntu...

číst celé
19.07.

Upozornění pro hosty

Vážení hosté, omlouváme se, ale zítra (20.7.) bude restaurace pouze do 14:00 z důvodu...

číst celé
22.01.

Speciální jídelní lístek na víkend

Jídelní lístek 25.1. – 30.1. 2018 Předkrm Domácí paštika s brusinkami a čerstvým...

číst celé