Polední menu

Polední menu od 9. 12. – 13. 12. 2019

Pondělí

Zeleninový krém 40,- / 20,- *

1. Jitrnicový a jelitový prejt, kysané zelí, vařené brambory 95,-

2. Kuřecí plátek s pravými hřiby, jasmínová rýže 100,-

3. Smažený sýr, vařené brambory, tatarka 95,-

Úterý

Rajčatová 40,- / 20,- *

1. Pirohy s mletým masem, dušený špenát 95,-

2. Pečená sekaná v bránici s vepřovou panenkou, bramborová kaše 95,-

3. Smažený květák, vařené brambory, tatarka 95,-

Středa

Kuřecí vývar s nudlemi a masem 40,- / 20,- *

1. Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory 95,-

2. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík 100,-

3. Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík 95,-

Čtvrtek

Zelná s uzeným 40,- / 20,- *

1. Holandský řízek, vařené brambory 95,-

2. Orientální kuřecí směs, hranolky 100,-

3. Houbové rizoto se sýrem 95,-

Pátek

Gulášová 40,- / 20,-*

1. Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarka 95,-

2. Pečené kuře, pečené brambory s bylinkami 100,-

3. Buchtičky s vanilkovým krémem 95,-

* Cena polévky/předkrmu k hlavnímu jídlu

Teplé a studené pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.

Jídla mohou obsahovat alergeny, seznam alergenů u obsluhy.

Rezervace

+420 777 798 987

Nedbalova 38
77900 Olomouc - Topolany

Aktuality

05.12.

Upozornění pro hosty

Vážení hosté, jelikož přípravy na zabijačku a jarmark, které se konají tuto sobotu 7....

číst celé
06.09.

ZVĚŘINOVÉ HODY ve dnech 18. – 20. října 2019

Vážení hosté, rádi bychom Vás ve dnech 18. – 20. října 2019 pozvali do Moravského Gruntu...

číst celé
22.01.

Speciální jídelní lístek na víkend

Jídelní lístek 25.1. – 30.1. 2018 Předkrm Domácí paštika s brusinkami a čerstvým...

číst celé