Polední menu od 8. – 12. 8. 2016
Pondělí:
Špenátová
- Špagety s bazalkovým pestem a grilovanými kuřecími kousky 80,-
- Vepřové ražniči s hořčicí a cibulí se šťouchanými bramborami 85,-
Úterý:
Květákový krém
- Kovbojské fazole s opékanou klobásou a chlebem 80,-
- Nadívaný vepřový kotlet nivou a špenátem s bramborovou kaší 90,-
Středa:
Fazolová
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 80,-
- Vepřové výpečky se zelím a houskovým knedlíkem 85,-
Čtvrtek:
Šumavská bramboračka
- Kuře na paprice s těstovinami 80,-
- Smažené žampiony s vařenými bramborami a domácí tatarkou 85,-
Pátek:
Drůbeží vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi
- Zapečené brambory s lilkem a cuketou 80,-
- Kuřecí řízek Ondráš se zelným salátkem 85,-
Teplé a studené pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Jídla mohou obsahovat alergeny, seznam alergenů u obsluhy.