(Čeština) Polední menu

Polední menu od 8. – 12. 8. 2016

 

Pondělí:

 

Špenátová

  1. Špagety s bazalkovým pestem a grilovanými kuřecími kousky 80,-
  2. Vepřové ražniči s hořčicí a cibulí se šťouchanými bramborami 85,-

 

 

Úterý:

 

Květákový krém

  1. Kovbojské fazole s opékanou klobásou a chlebem 80,-
  2. Nadívaný vepřový kotlet nivou a špenátem s bramborovou kaší 90,-

 

 

Středa:

 

Fazolová

  1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 80,-
  2. Vepřové výpečky se zelím a houskovým knedlíkem 85,-

 

 

Čtvrtek:

 

Šumavská bramboračka

  1. Kuře na paprice s těstovinami 80,-
  2. Smažené žampiony s vařenými bramborami a domácí tatarkou 85,-

 

 

Pátek:

 

Drůbeží vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi

  1. Zapečené brambory s lilkem a cuketou 80,-
  2. Kuřecí řízek Ondráš se zelným salátkem 85,-

 

 

Teplé a studené pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.

Jídla mohou obsahovat alergeny, seznam alergenů u obsluhy.

Reservation

+420 777 798 987

Nedbalova 38
77900 Olomouc - Topolany

News

05.12.

(Čeština) Upozornění pro hosty

Sorry, this entry is only available in...

more
06.09.

(Čeština) ZVĚŘINOVÉ HODY ve dnech 18. – 20. října 2019

Sorry, this entry is only available in...

more
22.01.

(Čeština) Speciální jídelní lístek na víkend

Sorry, this entry is only available in...

more