22. 01. 2019
Jídelní lístek 25.1. – 30.1. 2018
Předkrm
Domácí paštika s brusinkami a čerstvým chlebem
Tradiční tlačenka s octem a cibulí
Zabijačkový ovárek s hořčicí,křenem a chlebem
Polévky
Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi
Loštická česnečka s krutony
Moravská dršťková polévka
Tradiční prdelačka
Hlavní jídla
Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem
Loštický kuřecí řízek se šťouchaným bramborem
Smažené Olomoucké tvarůžky s vařeným bramborem a domácí tatarkou
Grilovaná vepřová panenka s houbovou omáčkou a pečenými grenaillemi na bylinkách
Řízek z krkovičky smažený na sádle s bramborovým salátem
Pečený jelítkový a jitnicový prejt s vařeným bramborem a Bystročickým zelím
Zabijačkový guláš s čerstvým chlebem
Vepřové výpečky s Bystročickým zelím a houskovým knedlíkem
Domácí sekaná s bramborovou kaší a dýňovým kompotem
Zabijačkový talíř (jitrnice, jelito, výpečky, sekaná, zelí, vařený brambor)